Microsoft lansează o aplicație Remote Desktop preview pentru terminalele Windows Phone 8.1

828 ori
<b>Microsoft lansează o aplicație Remote Desktop preview pentru terminalele Windows Phone 8.1</b>Microsoft a lansat în această săptămână o versiune preview de aplicație Remote Desktop pentru terminalele Windows Phone 8.1. Cu ajutorul acestei aplicații vă veți putea conecta la un PC care se află la mulți kilometri distanță și să îl...

Microsoft a lansat în această săptămână o versiune preview de aplicație Remote Desktop pentru terminalele Windows Phone 8.1. Cu ajutorul acestei aplicații vă veți putea conecta la un PC care se află la mulți kilometri distanță și să îl controlați de pe handset.

Windows Phone 8.1 a ajuns deja pe destul de multe terminale, în varianta de test, care arata deja destul de bine, e stabilă și e disponibilă pentru dezvoltatori și pasionații care vor să o încerce înainte de lansare. Revenind la Remote Desktop, aceasta aplicație suporta control prin gesturi specifice Windows și oferă o conexiune sigură pentru aplicații și date datorită lui Network Level Authentication.

Puteți administra toate conexiunile remote din aplicație și aveți parte de video de înaltă calitate și streaming audio cu o compresie îmbunătățită și utilizare eficientă a lățimii de bandă. Puteți descărca softul de aici, fără a plăti vreun cent. Aplicația ocupa doar 1 MB aparent și a fost actualizată pe 23 aprilie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×