Primul telefon 3D acum și În România - LG Optimus 3D disponibil prin Orange și Vodafone

Autor:  | Publicat în:  LG 2.417 ori
<b>Primul telefon 3D acum și În România - LG Optimus 3D disponibil prin Orange și Vodafone</b>LG Optimus 3D este nu doar un telefon 3D, ci și o cunoștiință mai veche de-a noastră, deoarece am văzut acest terminal în acțiune încă din februarie la Mobile World Congress. Apoi am fost primii care vi l-am prezentat direct din Orange Concept...

LG Optimus 3D este nu doar un telefon 3D, ci și o cunoștiință mai veche de-a noastră, deoarece am văzut acest terminal în acțiune încă din februarie la Mobile World Congress. Apoi am fost primii care vi l-am prezentat direct din Orange Concept Store, de îndată ce a sosit în țară. și apoi a urmat recenzia ... Ei bine, iată că acum produsul a sosit în oferta operatorilor locali Orange și Vodafone.

Device-ul a fost lansat deja la nivel global și este în sfârșit disponibil și pentru consumatorii din țara noastră. Avem aici de-a face cu un model de smartphone cu adevărat unic, cu o configurație tri-duală: procesor dual core, memorie duală și dual channel. Rezultatul este un telefon foarte performant cu o capacitate crescută de multitasking și un ecran 3D de 4.3 inchi, ce nu necesită ochelari speciali.

Ce poate camera 3D stereoscopică? Vedeți aici ce poate, în cazul unei filmări în aer liber sau poate vreți să vedeți primul unboxing 3D din România și chiar din lume, filmat tot cu LG Optimus 3D. Ecranul 3D suportă o rezoluție de până la 1080p în 2D și până la 720p în 3D. Puteți trece oricând de la modul 2D la cel 3D și viceversa, apăsând un buton specializat.

în plus, LG Optimus 3D vine și cu port HDMI și poate transfera conținuturi media pe televizor via wireless prin DLNA. Aveți o secțiune specială 3D în interfața telefonului, unde sunt concentrate funcțiile sale tridimensionale: camera, galeria, jocurile și aplicațiile și YouTube 3D. Mai multe detalii aflați din recenzia noastră de aici și până la lansarea lui HTC EVO 3D ne declarăm cuceriți de acest model.

Primul telefon 3D acum și În România - LG Optimus 3D disponibil prin Orange și Vodafone

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×