Mostre foto realizate cu camera lui OnePlus 3 apar pe web, prin intermediul CEO-ului companiei; Atenţie, food p0rn!

1.956 ori
<b>Mostre foto realizate cu camera lui OnePlus 3 apar pe web, prin intermediul CEO-ului companiei; Atenţie, food p0rn!</b>Pe lângă nelipsitele leak-uri referitoare la OnePlus 3 ce provin din China, iată că acum primim informații și din partea companiei producătoare. Astfel, după ce anterior CEO-ul ne prezenta un selfie realizat cu camera noului flagship, astăzi aruncăm o

Există un termen pentru mâncărurile foarte fotogenice şi acela e "food p0rn", iar fix asta a postat CEO-ul OnePlus pe conturile sale de socializare. Fotografiile sunt realizate cu OnePlus 3, de aceea ne stârnesc interesul... şi pofta.

Flagshipul va sosi săptămâna viitoare şi la ultima verificare avea o cameră principală de 16 megapixeli şi frontală de 8 MP. Cu cea selfie am văzut deja o captură şi acum ne delectam cu rezultatele celei principale. În mod surprinzător, ei îi lipsesc artificiile, precum telemetru laser, senzor dual, lentila wide angle sau alte minunăţii.

Rezoluţia fotografiilor este de 4640 x 3480 pixeli, confirmând că avem de-a face cu adevărat cu un senzor de 16 megapixeli. Textura mâncării este excelentă, deşi nu prea suntem convinsi de reflexiile de pe vase. Fotografia cu acele legume verzi, posibil ardei iuţi pare realizată la interior şi ca atare apreciem luminozitatea şi culorile sale.

Acea captura finală cu mâncarea asiatică pe un pat de varză sau bambus sau ce altă legumă o fi, pare un fel de prim plan, în ideea că fundalul e neclar, dar nu e scos foarte mult în evidenţă ceea ce se afla mai aproape de cameră. Nu am fost impresionat când am văzut captura selfie a lui OnePlus 3 şi mă declar la fel şi acum. Aşteptam mostre ceva mai bune şi eventual la lumina zilei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×