Primul telefon cu 4 GB RAM este Meizu MX4 Pro, conform unei scăpări; Vine cu un procesor high end Samsung Exynos

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.237 ori
<b>Primul telefon cu 4 GB RAM este Meizu MX4 Pro, conform unei scăpări; Vine cu un procesor high end Samsung Exynos</b>Pe 2 septembrie a fost lansat oficial telefonul Meizu MX4 Standard și știam deja că trebuie să ne mai așteptăm la 2 versiuni ale acestui device. E vorba despre varianta Pro și varianta Mini, iar azi a apărut pe web un document care detaliază...

Pe 2 septembrie a fost lansat oficial telefonul Meizu MX4 Standard și știam deja că trebuie să ne mai așteptăm la 2 versiuni ale acestui device. E vorba despre varianta Pro și varianta Mini, iar azi a apărut pe web un document care detaliază versiunea Pro, care șochează prin una dintre dotările sale.

E vorba despre cantitatea de RAM, care în acest caz este 4 GB. Multă lume se aștepta că Galaxy Note 4 să aducă atât de mult RAM la bord, dar iată că Meizu o va face prin noul său smartphone, dacă documentul e real. Atunci când varianta Standard de telefon a debutat, Meizu a promis că va lansa câte un device nou pe lună, deci ne pregătim de lansarea din octombrie. Documentul pe care îl vedeți aici include și o rezoluție de 2560 x 1536 pixeli și un procesor puternic Samsung Exynos.

Avem și o cameră frontală de 13 MP și una în spate de 20.7 MP. Revenim puțin la CPU, pentru a menționa că e vorba despre un Samsung Exynos 5430, un octa core, care include o parte quad core de 2.6 GHz și una de 2.1 GHz. Evident, totul poate fi fals, dar nu e prima oară când auzim de această variantă de telefon. Sunt sigur că vor mai urma și alte device-uri cu aceeași cantitate de RAM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×