Selfie phone de acum aproape 10 ani: Nokia N90 realiza super selfie-uri Înainte să existe acest concept

2.677 ori
<b>Selfie phone de acum aproape 10 ani: Nokia N90 realiza super selfie-uri Înainte să existe acest concept</b>Am descoperit pe site-ul ceh Mobilenet.cz o serie de recenzii ale unor telefoane pe care le putem numi retro. Dintre ele am remarcat modelul Nokia N90, cu celebra camera rotativă, care permite realizarea unor fotografii ale feței utilizatorului, ce...

Am descoperit pe site-ul ceh Mobilenet.cz o serie de recenzii ale unor telefoane pe care le putem numi retro. Dintre ele am remarcat modelul Nokia N90, cu celebra camera rotativă, care permite realizarea unor fotografii ale feței utilizatorului, ce puteau fi văzute pe ecran. Selfie în 2005? Ei bine da!

Practic, există fotografia selfie și în 2005, atunci când acest model a fost anunțat, doar că nu se făcea la fel de mult tam tam. N90 avea o cameră de 2 megapixeli cu optică Carl Zeiss, iar în ultimele zile am văzut cum Microsoft/Nokia se lauda cu primele sale telefoane axate pe selfie, Lumia 730 și Lumia 735, uitând de istoricul bogat al finlandezilor, dintr-o perioadă când nimeni nu își imagina că vor fi cumpărați de o companie software.

Nokia N90

Nokia N90 rula Symbian și avea o clapetă foarte interesantă, la rândul său rotativă. Vă dați seama? Două mecanisme rotative pe același telefon? și când ne gândim că toată lumea a fost șocată atunci când a apărut Oppo N1 și a sa camera rotativă... Camera acestui model era integrată în mod inteligent în zona balamalei mecanismului clapetelor, nefiind în vreun fel în calea utilizatorului.

Selfie phone de acum aproape 10 ani: Nokia N90 realiza super selfie-uri Înainte să existe acest concept

Unde sunt designurile originale ale începutului anilor 2000?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×