Noi imagini și clipuri video aparent reale cu iPhone 6 apar pe web; De această dată telefonul e pornit! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.385 ori
<b>Noi imagini și clipuri video aparent reale cu iPhone 6 apar pe web; De această dată telefonul e pornit! (Video)</b>Site-ul chinez cnBeta a pus mâna pe o serie de fotografii cu un iPhone 6 pornit, iar la puțin timp după au apărut și clipuri video cu acest handset. Suntem la doar 2 zile distanță de marea sa lansare și iată că în sfârșit putem să vedem cum...

Site-ul chinez cnBeta a pus mâna pe o serie de fotografii cu un iPhone 6 pornit, iar la puțin timp după au apărut și clipuri video cu acest handset. Suntem la doar 2 zile distanță de marea sa lansare și iată că în sfârșit putem să vedem cum arată noul iPhone pornit.

Imaginile vin după o lungă serie de scăpări, în care terminalul fie nu era pornit, fie vedeam doar componente ale sale, randari sau falsuri. De remarcat și faptul că designul pare acum mai bine finisat decât în precedentele scăpări, iar blitzul dual LED e din nou prezent. Butoanele de volum sunt în continuare alungite, iar fotografiile cu homescreenul afișează și un icon nou pentru PassBook, care adaugă o a patra fâșie orizontală, pe lângă cele care indicau un avion, un film și o cafea.

Noi imagini și clipuri video aparent reale cu iPhone 6 apar pe web; De această dată telefonul e pornit! (Video)

Aceasta nouă fâșie pare a afișa imaginea unei cărți de credit, indicând astfel sosirea suportului pentru plăti mobile prin PassBook. Layoutul homescreenului confirma și posibilitatea implementării unui al șaselea rând de iconuri, cu unul mai mult decât pe modelele iPhone de 4 inch. Din câte am văzut în clipurile ajunse pe web, acest iPhone 6 rulează iOS 8.0 build 12A365 și suntem totuși destul de precauți cu aceste leakuri, deoarece ele pot fi totuși falsuri.

Noi imagini și clipuri video aparent reale cu iPhone 6 apar pe web; De această dată telefonul e pornit! (Video)

în clipurile de pe web vedem funcții precum Health, cameră, setarile și chiar și puțin din designul ultrasubtire al noului iPhone. Cum vi se par aceste scăpări și în ce măsură va arăta și va funcționa astfel iPhone 6? Ce credeți?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×