Primul telefon dual-screen rulează Android, este Kyocera Echo (Video)

3.402 ori
<b>Primul telefon dual-screen rulează Android, este Kyocera Echo (Video)</b>Operatorul american Sprint tocmai a lansat handsetul Kyocera Echo, o premieră prin faptul că este un terminal dual display. După cum puteți vedea și în imagini, telefonul folosește două ecrane de 3.5 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. &nbsp;...

Operatorul american Sprint tocmai a lansat handsetul Kyocera Echo, o premieră prin faptul că este un terminal dual display. După cum puteți vedea și în imagini, telefonul folosește două ecrane de 3.5 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli.

Aceste display-uri pot fi unite și folosite ca un singur ecran cu dimensiune totală de 4.7 inch și rezoluție de 960 x 800 pixeli. Porțiunile care includ touchscreen-urile sunt conectate de o balama din materialul Liquid Metal. Cu ocazia prezentării oficiale a handsetului, cei de la Engadget au avut câteva minute în compania telefonului, iar experiența lor poate fi privită în clipul de mai jos.

Primul telefon dual-screen rulează Android, este Kyocera Echo (Video)

Kyocera Echo vine cu un procesor Snapdragon de 1GHz, rulează Android 2.3, evident într-o variantă customizata de Kyocera, pentru a se potrivi celor două display-uri. Mai trebuie menționat că nou-venitul include o cameră de 5 megapixeli, cu suport pentru captură 720p și că Echo nu profită de conectivitatea WiMAX a celor de la Sprint, mulțumindu-se cu cea 3G.

Prețul său este de 199 de dolari, iar produsul va sosi pe piață în lunile următoare.

Primul telefon dual-screen rulează Android, este Kyocera Echo (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×