Primul telefon dual-screen rulează Android, este Kyocera Echo (Video)

Autor:  | Publicat în:  Kyocera 3.306 ori
<b>Primul telefon dual-screen rulează Android, este Kyocera Echo (Video)</b>Operatorul american Sprint tocmai a lansat handsetul Kyocera Echo, o premieră prin faptul că este un terminal dual display. După cum puteți vedea și în imagini, telefonul folosește două ecrane de 3.5 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. &nbsp;...

Operatorul american Sprint tocmai a lansat handsetul Kyocera Echo, o premieră prin faptul că este un terminal dual display. După cum puteți vedea și în imagini, telefonul folosește două ecrane de 3.5 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli.

Aceste display-uri pot fi unite și folosite ca un singur ecran cu dimensiune totală de 4.7 inch și rezoluție de 960 x 800 pixeli. Porțiunile care includ touchscreen-urile sunt conectate de o balama din materialul Liquid Metal. Cu ocazia prezentării oficiale a handsetului, cei de la Engadget au avut câteva minute în compania telefonului, iar experiența lor poate fi privită în clipul de mai jos.

Primul telefon dual-screen rulează Android, este Kyocera Echo (Video)

Kyocera Echo vine cu un procesor Snapdragon de 1GHz, rulează Android 2.3, evident într-o variantă customizata de Kyocera, pentru a se potrivi celor două display-uri. Mai trebuie menționat că nou-venitul include o cameră de 5 megapixeli, cu suport pentru captură 720p și că Echo nu profită de conectivitatea WiMAX a celor de la Sprint, mulțumindu-se cu cea 3G.

Prețul său este de 199 de dolari, iar produsul va sosi pe piață în lunile următoare.

Primul telefon dual-screen rulează Android, este Kyocera Echo (Video)

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×