Probleme cu Samsung Galaxy S5! Samsung confirmă un bug al camerei care Îi blochează funcționarea complet

1.799 ori
<b>Probleme cu Samsung Galaxy S5! Samsung confirmă un bug al camerei care Îi blochează funcționarea complet</b>Se pare că a fost descoperit un bug serios pe Samsung Galaxy S5, confirmat chiar de către cei de la Samsung. Aparent camera acestui device se blochează complet și nu există cale de recuperare, decât cu ajutorul unui service. &nbsp; Un forum de...

Se pare că a fost descoperit un bug serios pe Samsung Galaxy S5, confirmat chiar de către cei de la Samsung. Aparent camera acestui device se blochează complet și nu există cale de recuperare, decât cu ajutorul unui service.

Un forum de dezvoltatori menționează câteva cazuri de utilizatori care au deschis aplicația camerei și au primit mesajul "Warning: Camera Failed", pentru că apoi camera să nu mai funcționeze deloc. Utilizatorii au încercat resetări, ștergerea memoriei și altele, dar nu au reușit să rezolve problema. Doar returnarea telefonului către Samsung pentru reparații pare a remedia acest bug.

E cel mai probabil vorba de un glitch software care deschide un backdoor în codul telefonului, declanșat accidental pe handset. Astfel, userul rămâne blocat în afara camerei, fără posibilitate de acces. Verizon Wireless a confirmat problema pentru piața din SUA, iar Samsung a oferit o declarație oficială, în care se menționează că un număr limitat de modele S5 are parte de probleme.

Va dura câteva zile până ce va sosi un bug fix eficient se pare. Voi, utilizatori de S5 din România sau cei pe care îi cunoașteți, ați avut probleme de acest gen?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×