YouTube Mix ajunge pe Android, vine și cu suport pentru Chromecast

871 ori
<b>YouTube Mix ajunge pe Android, vine și cu suport pentru Chromecast</b>Foarte multă lume folosește YouTube pentru a asculta muzică și beneficiază de funcția Mix pe desktop. Acum ea a ajuns și pe terminalele Android, prin intermediul celui mai nou update al aplicației YouTube. &nbsp; Tot ce trebuie să faceți e să...

Foarte multă lume folosește YouTube pentru a asculta muzică și beneficiază de funcția Mix pe desktop. Acum ea a ajuns și pe terminalele Android, prin intermediul celui mai nou update al aplicației YouTube.

Tot ce trebuie să faceți e să căutați artistul preferat, să ascultați un clip și apoi vor începe să curgă sugestiile sub forma unui playlist autogenerat. El este compus din cele mai populare clipuri ale unui artist de pe YouTube. Unii artiști nu sunt încă în sistem, iar cei cu conturi Vevo par a fi favorizați.

YouTube Mix ajunge pe Android, vine și cu suport pentru Chromecast

După ce căutați un artist, colajul Mix va fi afișat deasupra rezultatelor căutării. Actualizarea care include Mix se face automat și este de tip server side, deci nu va fi nevoie să faceți voi o actualizare. Rețineți că YouTube Mix suporta și Chromecast, deci puteți lăsa piesele să curgă și pe televizor, în vreme ce vă relaxați în hamac pe 1 mai.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×