Huawei Ascend P7 Mini ajunge pe web; aceasta vine cu display de 4.5 inch și procesor quad-core Snapdragon 400

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.183 ori
<b>Huawei Ascend P7 Mini ajunge pe web; aceasta vine cu display de 4.5 inch și procesor quad-core Snapdragon 400</b>Deși marea majoritate dintre noi sunt foarte curioși cu privire la terminalul Huawei P7 ce va fi lansat luna viitoare, iată că nu acesta este modelul ce a ajuns azi pe web, ci versiunea mini, device ce va fi numit Huawei Ascend P7 Mini. &nbsp; Deși...

Deși marea majoritate dintre noi sunt foarte curioși cu privire la terminalul Huawei P7 ce va fi lansat luna viitoare, iată că nu acesta este modelul ce a ajuns azi pe web, ci versiunea mini, device ce va fi numit Huawei Ascend P7 Mini.

Deși denumirea Mini ne duce cu gândul la un display de maxim 4.3 inch, Huawei Ascend P7 Mini aduce pe acest model un display de 4.5 inch cu rezoluție 960x540. De asemenea, Ascend P7 Mini mai dispune de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 tactat la 1.2 GHz, un GPU Adreno 305, 1 GB RAM și 8 GB de memorie internă ce poate fi extinsă prin intermediul unui card microSD.

Huawei Ascend P7 Mini

Totodată, P7 Mini mai oferă o cameră foto principală de 8 megapixeli, o cameră secundară de 5 megapixeli, suport LTE 4G, o baterie de 2000 mAh și sistemul de operare Android 4.3 JellyBean. Huawei Ascend P7 Mini măsoară 7.8 mm în grosime și va ajunge pe piață la un preț cuprins între 250-300 euro.

Huawei Ascend P7 Mini ajunge pe web; aceasta vine cu display de 4.5 inch și procesor quad-core Snapdragon 400

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×