Probleme de sanatate ale lui Steve Jobs, CEO Apple se agraveaza

1.550 ori
<b>Probleme de sanatate ale lui Steve Jobs, CEO Apple se agraveaza</b>CEO-ul Apple, Steve Jobs a afirmat ieri ca a descoperit recent ca problemele sale de sanatate sunt mai complexe decat credea initial si a decis sa isi ia liber pe o perioada nederminata. Jobs afirma la inceputul lunii ca pierderea sa recenta in greutate a...

CEO-ul Apple, Steve Jobs a afirmat ieri ca a descoperit recent ca problemele sale de sanatate sunt mai complexe decat credea initial si a decis sa isi ia liber pe o perioada nederminata.

Jobs afirma la inceputul lunii ca pierderea sa recenta in greutate a fost cauzata de un dezechilibru hormonal usor de tratat si l-a rugat pe Tim Cook, COO Apple sa preia fraiele companiei, pe durata absentei sale. Reactiile actionarilor si ale analistilor nu au intarziat sa apara, primii declarandu-se ingrijorati de efectul retragerii temporare a lui Jobs asupra actiunilor, in vreme ce a doua categoria a preferat sa proiecteze un viitor nesigur pentru Apple.

Practic, analistii considera urmatoarea perioada una de proba pentru Tim Cook, care se pregateste (teoretic) sa devina CEO al creatorului lui iPhone, de vreme ce problemele de sanatate ale lui Jobs se inmultesc. Ce e sigur e ca valoarea actiunilor companiei va scadea serios in aceste zile si ca de abia la vara vom afla cine se ocupa de managementul de top la Apple.

Dintre persoanele chestionate de Reuters in legatura cu efectele acestei situatii, destul de multi analisti si actionari au folosit fraza cheie "Steve Jobs este Apple", care rezuma importanta acestui vizionar in doar cateva cuvinte.

Sursa: Reuters

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×