Apple ia în calcul includerea unui buton crown în stil Apple Watch pe iPad, conform unui brevet nou

1.060 ori
<b>Apple ia în calcul includerea unui buton crown în stil Apple Watch pe iPad, conform unui brevet nou</b>În acest moment, utilizatorii de Apple Watch pot interacționa cu produsul atât prin intermediul display-ului tactil, dar și cu ajutorul butonului crown rotativ ce ne ajută la navigarea printre aplicații și în meniu. Aflăm astăzi prin intermediul unui brev

Multe dintre brevetele Apple nu devin vreodată tehnologii utilizate pe produse aflate în magazine, deci faptul că vedem aici butoane rotative pe un iPad nu ar trebui să ne sperie. Un nou brevet apărut la Biroul SUA de Trademark-uri şi Brevete pare a prezenta o tabletă Apple cu un buton crown în stil Apple Watch.

Brevet Apple

Jony Ive şi echipa sa ar fi luat în calcul utilizarea acestei modalităţi de interacţiune şi pe alte device-uri ce nu sunt ceasuri. Un buton crown ar putea fi folosit pentru a controla volumul audio la playback, a bloca ecranul, a face o fotografie sau a redimensiona textul. Şi scrollingul pe paginile web ar putea fi o utilizare.

Brevet Apple

Documentele oficiale menţionează atât includerea acestui mecanism pe marginile unui device cu ecran touch, ce are o muchie clar definită, dar şi pe un terminal cu ecran touch fără margini. Aluzie la un iPad cu ecran edge to edge? Roti'a de control ar putea include un mecanism în cruce şi să ofere feedback tactil sau să imite clickurile.

Un alt brevet Apple interesant face referire la butoanele rezistente la apă, ce folosesc un sigiliu elastomer pentru a nu permite apei să pătrundă şi au şi un feel diferit faţă de butoanele normale. Ni se pregăteşte oare şi un iPad rezistent la apă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×