Probleme de securitate În tabăra Sony: PlayStation Network a picat, datele personale ale utilizatorilor furate!

1.565 ori
<b>Probleme de securitate În tabăra Sony: PlayStation Network a picat, datele personale ale utilizatorilor furate!</b>CNN ne informează că un hacker a reușit să acceseze datele personale ale utilizatorilor serviciului PlayStation Network și abonaților serviciului de streaming Qriocity. Problema a fost recunoscută de Sony cu câteva ore în urmă, iar...

CNN ne informează că un hacker a reușit să acceseze datele personale ale utilizatorilor serviciului PlayStation Network și abonaților serviciului de streaming Qriocity. Problema a fost recunoscută de Sony cu câteva ore în urmă, iar investigațiile au arătat că persoane neautorizate au obținut informații precum nume de utilizator, parole, adrese și date de naștere.

Deocamdată nu există dovezi că și informațiile legate de cărțile de credit ar fi fost accesate, conform Sony Computer Entertainment, care declară că exista totuși acest risc. încă din data de 20 aprilie Sony PlayStation Network este picată, afectând 70 de milioane de clienți care doresc să se joace online sau să descarce conținuturi.

între timp Sony le recomandă clienților să se protejeze împotriva utilizării frauduloase a datelor personale sau a problemelor cu cardul. Deocamdată nu avem un număr clar al conturilor compromise, dar un lucru e sigur: utilizatorii sunt nervoși. Reacția acestora a fost declanșată de faptul că Sony a anunțat problema la o săptămână după ce aceasta a început.

Primele atacuri au avut loc pe 17 și 19 aprilie, iar pe 20 aprilie Sony a oprit funcționarea serviciilor sale, acestea rămânând în standby. Nu arătăm cu degetul, dar nu putem să nu ne gândim la... Geohot. Să fie o răzbunare a sa sau a fanilor hackerului?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×