Hackerul GeoHot a strâns destule donații pentru a se confrunta cu Sony; urmează judecata!

1.958 ori
<b>Hackerul GeoHot a strâns destule donații pentru a se confrunta cu Sony; urmează judecata!</b>Celebrul hacker Geohot (George Hotz), care a deblocat iPhone-ul cu ani în urmă și primul care a reușit să hackuiască un PlayStation 3 și-a manifestat cu câteva zile în urmă nevoia de ajutor, sub formă de donații din partea fanilor săi. Ei...

Celebrul hacker Geohot (George Hotz), care a deblocat iPhone-ul cu ani în urmă și primul care a reușit să hackuiască un PlayStation 3 și-a manifestat cu câteva zile în urmă nevoia de ajutor, sub formă de donații din partea fanilor săi. Ei bine, prima serie de donații s-a încheiat, hackerul strângând destui bani pentru a-și plăti avocații.

Vă reamintim că Sony l-a dat în judecată pe acest tânăr, pentru hackuirea consolei sale, prima bătălie legală fiind câștigată de compania japoneză. Rezultatul a fost confiscarea hardului lui Geohot, iar acum urmează runda a doua a bătăliei, de această dată și cu avocați plătiți din donații de partea lui George.

Sony a pornit acțiunea legală pe 11 ianuarie 2011, iar ca răspuns la confiscarea hardului sau, Geohot a făcut un videoclip rap în care ataca firma care a creat consolele PlayStation. în plus, el a promis și că va hackui telefonul consolă Xperia Play... oare cum se va încheia această dispută?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×