Hackerul GeoHot a strâns destule donații pentru a se confrunta cu Sony; urmează judecata!

1.941 ori
<b>Hackerul GeoHot a strâns destule donații pentru a se confrunta cu Sony; urmează judecata!</b>Celebrul hacker Geohot (George Hotz), care a deblocat iPhone-ul cu ani în urmă și primul care a reușit să hackuiască un PlayStation 3 și-a manifestat cu câteva zile în urmă nevoia de ajutor, sub formă de donații din partea fanilor săi. Ei...

Celebrul hacker Geohot (George Hotz), care a deblocat iPhone-ul cu ani în urmă și primul care a reușit să hackuiască un PlayStation 3 și-a manifestat cu câteva zile în urmă nevoia de ajutor, sub formă de donații din partea fanilor săi. Ei bine, prima serie de donații s-a încheiat, hackerul strângând destui bani pentru a-și plăti avocații.

Vă reamintim că Sony l-a dat în judecată pe acest tânăr, pentru hackuirea consolei sale, prima bătălie legală fiind câștigată de compania japoneză. Rezultatul a fost confiscarea hardului lui Geohot, iar acum urmează runda a doua a bătăliei, de această dată și cu avocați plătiți din donații de partea lui George.

Sony a pornit acțiunea legală pe 11 ianuarie 2011, iar ca răspuns la confiscarea hardului sau, Geohot a făcut un videoclip rap în care ataca firma care a creat consolele PlayStation. în plus, el a promis și că va hackui telefonul consolă Xperia Play... oare cum se va încheia această dispută?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×