Hackerul GeoHot a strâns destule donații pentru a se confrunta cu Sony; urmează judecata!

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.932 ori
<b>Hackerul GeoHot a strâns destule donații pentru a se confrunta cu Sony; urmează judecata!</b>Celebrul hacker Geohot (George Hotz), care a deblocat iPhone-ul cu ani în urmă și primul care a reușit să hackuiască un PlayStation 3 și-a manifestat cu câteva zile în urmă nevoia de ajutor, sub formă de donații din partea fanilor săi. Ei...

Celebrul hacker Geohot (George Hotz), care a deblocat iPhone-ul cu ani în urmă și primul care a reușit să hackuiască un PlayStation 3 și-a manifestat cu câteva zile în urmă nevoia de ajutor, sub formă de donații din partea fanilor săi. Ei bine, prima serie de donații s-a încheiat, hackerul strângând destui bani pentru a-și plăti avocații.

Vă reamintim că Sony l-a dat în judecată pe acest tânăr, pentru hackuirea consolei sale, prima bătălie legală fiind câștigată de compania japoneză. Rezultatul a fost confiscarea hardului lui Geohot, iar acum urmează runda a doua a bătăliei, de această dată și cu avocați plătiți din donații de partea lui George.

Sony a pornit acțiunea legală pe 11 ianuarie 2011, iar ca răspuns la confiscarea hardului sau, Geohot a făcut un videoclip rap în care ataca firma care a creat consolele PlayStation. în plus, el a promis și că va hackui telefonul consolă Xperia Play... oare cum se va încheia această dispută?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×