Concurs de 1 milion de euro pornit de Cosmote România - "Trimiți, descarci și câștigi"

3.986 ori
<b>Concurs de 1 milion de euro pornit de Cosmote România - "Trimiți, descarci și câștigi"</b>Operatorul Cosmote România a anunțat lansarea concursului "Trimiți, descarci și câștigi", desfășurat în intervalul 26 aprilie - 15 iulie, inclusiv. Totalul premiilor acestui concurs este de aproximativ 1 milion de euro, iar la competiție pot...

Operatorul Cosmote România a anunțat lansarea concursului "Trimiți, descarci și câștigi", desfășurat în intervalul 26 aprilie - 15 iulie, inclusiv. Totalul premiilor acestui concurs este de aproximativ 1 milion de euro, iar la competiție pot participa atât clienții persoane fizice, cât și abonații și utilizatorii de cartele prepay.

Tot ce trebuie să faceți este trimiteți un SMS fără text la numărul scurt 1010, apoi descărcați unul dintre cele 3.000 de wallpaper-uri disponibile, folosind serviciul My Wallpaper. Astfel veți intra în cursa pentru a câștiga premiul din ziua respectivă, adică până la 10.000 de euro (de luni până sâmbătă inclusiv).

în fiecare duminică veți putea câștiga 20.000 de euro sau unul dintre cele 24 de premii speciale. De asemenea, cu fiecare SMS trimis la 1010 aveți o șansă în plus de câștiga un BMW 320i Coupe, marele premiu. Fiecare mesaj trimis la numărul 1010 valorează 1 credit, cu care utilizatorul va descarca un wallpaper de pe http://mywallpaper.cosmote.ro.

Va exista o extragere zilnică, în care va intra fiecare utilizator ce a trimis cel puțin un SMS la 1010. Dacă ați cumpărat un wallpaper și sunteți declarat câștigător, premiul este de 500 de euro/SMS. Astfel dacă ați trimis mai multe mesaje în aceeași zi, premiul poate atinge până la 10.000 euro, în funcție de numărul SMS-urilor trimise.

în plus, inițiativa Cosmote include și 24 de extrageri suplimentare în 24 de zile de concurs, care oferă premii și unui al doilea câștigător în fiecare zi. Premiile includ gadgeturi precum un telefon Nokia C7, un Sony Ericsson Satio, un Samsung Galaxy S și multe altele, la pachet cu cartele SIM și pachete prepaid de internet mobil cu modem 3G.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×