Procesorul octo-core LG Odin Își face apariția Într-un test benchmark

Autor:  | Publicat în:  LG 1.554 ori
<b>Procesorul octo-core LG Odin Își face apariția Într-un test benchmark</b>Așa cum se zvonește în ultimul timp, s-ar părea că viitorul flagship al celor de la LG, și anume LG G3, va fi echipat cu un procesor octo-core produs chiar de către LG. Acest procesor se va numi LG Odin, și din câte se pare, el și-a făcut...

Așa cum se zvonește în ultimul timp, s-ar părea că viitorul flagship al celor de la LG, și anume LG G3, va fi echipat cu un procesor octo-core produs chiar de către LG. Acest procesor se va numi LG Odin, și din câte se pare, el și-a făcut apariția de curând în cadrul unui test benchmark.

LG Odin a scos un punctaj asemănător cu cel al lui Samsung Exynos 5410, ceea ce ar putea însemna faptul că acest procesor LG nu este un octo-core veritabil. în timp ce un procesor octo-core veritabil dă posibilitatea utilizatorului de a folosi toate cele 8 nuclee în același timp, LG Odin va folosi doar 4 nuclee pentru operații care necesită mai multă putere de procesare, iar celelalte 4 vor fi folosite pentru restul de aplicații ce rulează. De asemenea, trebuie menționat că procesorul grafic ar putea fi Power VR Series 6, GPU care este prezent și pe iPhone 5s și care oferă o performanță grafică remarcabilă.

Cu toate acestea, acest procesor regăsit în cadrul testului benchmark AnTuTu ar putea fi doar un prototip, și nu varianta finală, ceea ce înseamnă că se mai pot face îmbunătățiri. Device-ul care a rulat testul benchmark dispunea de un display Full HD, 2 GB RAM, 4 GB de stocare și Android 4.2.2.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×