Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 ajunge la FCC, cu un pas mai aproape de lansare

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.330 ori
<b>Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 ajunge la FCC, cu un pas mai aproape de lansare</b>Vom avea 2 luni de foc în perioada următoare, cu CES 2014 în ianuarie și MWC 2014 în februarie și o serie de lansări de terminale de la marii producători de tablete și telefoane. Samsung are cel puțin un trio care va genera zeci de milioane de...

Vom avea 2 luni de foc în perioada următoare, cu CES 2014 în ianuarie și MWC 2014 în februarie și o serie de lansări de terminale de la marii producători de tablete și telefoane. Samsung are cel puțin un trio care va genera zeci de milioane de unități vândute și e vorba aici doar de tablete! Printre ele se numără și modelul Galaxy Tab Pro 8.4, care acum a ajuns la FCC.

Astfel se confirmă și existența sa și se readuce în discuție ideea de tableta cu ecran AMOLED, care a fost considerată atractivă la modele că Galaxy Tab 7.7. Noul Galaxy Tab, cel care a primit și particula "Pro" în nume este cunoscut sub numele de cod Samsung SM-T320. E interesant că această tabletă de 8.4 inch este aproape de diagonala hitului de la LG, G Pad 8.3, deci poate că de această dată și Samsung se inspiră de la LG și nu doar viceversa.

De vreme ce avem de-a face cu un model Pro, mă aștepta ca acest Galaxy Tab să aibă dotări high end, poate chiar un CPU Snapdragon 805, rezoluție la nivel Retina și 32 GB spațiu de stocare, plus 2 sau 3 GB RAM. Nici vorbă de stylus pe un model non Note de acest gen, deci probabil că vom avea selling point posibilitatea de a cumpăra o versiune cu SIM sau pur și simplu un preț accesibil și un design subțire.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×