Procesorul Qualcomm Snapdragon 660 este testat în AnTuTu; obține peste 105000 puncte!

2.081 ori
<b>Procesorul Qualcomm Snapdragon 660 este testat în AnTuTu; obține peste 105000 puncte!</b>În perioada următoare se așteaptă ca cei de la Qualcomm să anunțe oficial pe piață lansarea procesorului Snapdragon 660, un chipset despre care se vehiculează faptul că ar oferi performanțe similare celor date de SD820. Astăzi aflăm cum se prezintă la

Un procesor pe care cei de la Qualcomm ar urma să îl anunțe oficial în perioada următoare este și Snapdragon 660, chipset despre care am mai auzit în trecut vești și care ar oferi aparent performanțe similare lui SD820. Acest modul ar putea debuta pe Xiaomi Redmi Pro 2 și astăzi aflăm cum se prezintă în cadrul unui test benchmark etalon precum AnTuTu.

Snapdragon 660 Antutu

După cum se poate vedea în cazul de față, acest smartphone prototip echipat cu procesor Snapdragon 660 obține 105584 puncte în AnTuTu, scor chiar interesant ținând cont că avem de-a face cu un chipset mid-range.

Totuși, afirmația cum că acest nou procesor se ridică la nivelul lui SD820 este puțin exagerată, asta pentru că terminalele dotate cu chipset SD820 ne-au oferit și scoruri de peste 130.000 în acest benchmark. Rămâne de văzut când are de gând Qualcomm să anunțe oficial debutul acestui nou procesor și desigur să vedem pe ce terminale va ajunge în primă fază. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×