LG Fortune este un nou smartphone entry-level; vine cu display de 5 inch și costă 90 dolari

1.020 ori
<b>LG Fortune este un nou smartphone entry-level; vine cu display de 5 inch și costă 90 dolari</b>Prin intermediul operatorului Cricket Wireless tocmai ce a fost lansat astăzi smartphone-ul LG Fortune, handset entry-level cu preț de doar 90 dolari ce ne aduce un display de 5 inch. Deși cantitatea de memorie RAM nu este menționată aici, cel mai probabi

LG Electronics a anunțat astăzi lansarea smartphone-ului entry-level numit LG Fortune, telefon ce va fi comercializat prin intermediul operatorului american Cricket Wireless pentru suma de doar 90 dolari. Ca design acesta se prezintă destul de bine și un element ce îl remarcăm în cazul de față este reîntoarcerea butonului power/unlock pe partea din spate, fix ca în cazul flagship-ului LG G6 ce tocmai a fost prezentat la MWC.

LG Fortune

Din punct de vedere al dotărilor hardware avem aici un display de 5 inch cu rezoluție de 854 x 480 pixeli, un procesor quad-core tactat la o frecvență de 1.1 GHz, 16 GB de stocare și slot pentru carduri microSD de până la 32 GB. Deși cantitatea de memorie RAM nu este precizată, cel mai probabil este vorba despre 1 GB RAM.

Mai punem pe listă și o cameră frontală de 5 megapixeli, un senzor principal de 5 megapixeli și bateria de 2500 mAh. LG Fortune rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și ca elemente de conectivitate avem următoarele: 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.1 și port microUSB v2.0. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×