PSP 2 anunțat săptămâna viitoare, PlayStation Phone sosește la MWC 2011

1.879 ori
<b>PSP 2 anunțat săptămâna viitoare, PlayStation Phone sosește la MWC 2011</b>Dacă despre PlayStation Phone aveam deja destule informații și chiar clipuri hands-on, se pare că va exista și un model de consolă PSP de nouă generație, separat de acest telefon. Nouă consolă va fi anunțată de către Sony în data de 27...

Dacă despre PlayStation Phone aveam deja destule informații și chiar clipuri hands-on, se pare că va exista și un model de consolă PSP de nouă generație, separat de acest telefon. Noua consolă va fi anunțată de către Sony în data de 27 ianuarie, conform celor de la Bloomberg, în vreme ce PSP Phone aka XPERIA Play va debuta la MWC 2011.

Pe lângă aceste produse, Sony va mai anunța și un ecosistem îmbunătățit pentru produsele sale, interconectând serviciile de divertisment și permițând sharing-ul de conținuturi și socializarea. în plus, utilizatorii vor avea acces la jocuri, filme și muzică, ce vor putea fi trecute pe terminale portabile, televizoare și alte gadgeturi Sony.

Noul PSP va concura direct cu Apple iPod Touch și noul Nintendo 3DS, în vreme ce Sony PSP Phone va concura cu iPhone 4 și celelalte smartphone-uri Android de pe piață. Rămâne de văzut dacă Sony va lansa propriul său App Store, sau se va baza mai mult pe o variantă modificată de Android Market.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×