Facebook acum și pe telefoane cu low end, În România prin Vodafone

Autor:  | Publicat în:  Facebook 2.120 ori
<b>Facebook acum și pe telefoane cu low end, În România prin Vodafone</b>Facebook tocmai a anunțat lansarea unei noi aplicații mobile, care va fi compatibilă chiar și cu telefoanele mai slab dotate. Serviciul de socializare va sosi astfel pe nu mai puțin de 2500 de terminale, produse de Nokia, Sony Ericsson, LG și...

Facebook tocmai a anunțat lansarea unei noi aplicații mobile, care va fi compatibilă chiar și cu telefoanele mai slab dotate. Serviciul de socializare va sosi astfel pe nu mai puțin de 2500 de terminale, produse de Nokia, Sony Ericsson, LG și numeroase alte branduri de top.

Aplicația poartă numele de Facebook for Feature Phones și a fost creată în colaborare cu firma Snaptu. Prin intermediul său puteți socializa cu ușurință, folosind un meniu Home simplist, sincronizarea contactelor și scroll rapid printre update-urile contactelor și fotografiile noi ale acestora.

Facebook a colaborat cu numeroși operatori de telefonie pentru a pune la dispoziție publicului cât mai rapid aplicația, într-o inițiativă ce amintește de 0.facebook.com, promovat de Vodafone. 14 astfel de operatori oferă acces gratuit la aplicația mobilă Facebook în primele 90 de zile după lansarea sa.

în țara noastră Vodafone se ocupă de această aplicație, lansată ieri și disponibilă la adresa m.fb.snaptu.com/f pe mobilul dumneavoastră.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×