Sony Ericsson Xperia Arc vine cu o cameră excepțională (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.849 ori
<b>Sony Ericsson Xperia Arc vine cu o cameră excepțională (Video)</b>Dacă elegantul Sony Ericsson Xperia Arc ne-a cucerit deja prin design și specificații, ei bine aflați că nici camera sa nu e de lepădat. Prezentat la CES 2011, telefonul vine cu un senzor foto de 8 megapixeli, pe care îl puteți vedea în acțiune...

Dacă elegantul Sony Ericsson Xperia Arc ne-a cucerit deja prin design și specificații, ei bine aflați că nici camera sa nu e de lepădat. Prezentat la CES 2011, telefonul vine cu un senzor foto de 8 megapixeli, pe care îl puteți vedea în acțiune în clipul de mai jos.

Camera de pe Arc suportă autofocus, vine cu bliț LED, stabilizator de imagine, geotagging și sistem de detectare facială și a zâmbetului. Captura video se realizează la 30 fps și în mod 720p, iar handsetul este capabil de touch focus. Regretăm lipsa unei camere frontale, dar având în vedere calitatea celei de bază, frustrările dispar rapid.

Observați și numărul mare de setări disponibile pentru camera lui Arc, fie că e vorba de timer-ul pentru fotografii, moduri Scenă, setări ale blițului, moduri de focus, rezoluție, balans al albului, setări de expunere și de stabilizator. O mențiune în plus: clipul de mai jos a fost filmat în 720p cu ajutorul unui alt model Sony Ericsson Arc. Observați și viteza de fotografiere a terminalului!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×