Punctele de loialitate Vodafone online valoreaza cu 25% mai mult

3.693 ori
<b>Punctele de loialitate Vodafone online valoreaza cu 25% mai mult</b>Vodafone ofera clientilor sai o valoare cu 25% mai mare a punctelor de loialitate acumulate pana in prezent, existand si posibilitatea de a achita cu bani diferenta de pret a produselor pe care doriti sa le cumparati folosind puncte. Promotia are loc in...

Vodafone ofera clientilor sai o valoare cu 25% mai mare a punctelor de loialitate acumulate pana in prezent, existand si posibilitatea de a achita cu bani diferenta de pret a produselor pe care doriti sa le cumparati folosind puncte.

Promotia are loc in perioada 24 septembrie - 8 octombrie si este disponibila clientilor Vodafone prin prelungirea abonamentului exclusiv online, pentru a intra in concurs. Pana in data 8 octombrie punctele de loialitate vor valora cu 25% mai mult, iar premiul 1 al concursului este un laptop Toshiba Satellite U400, in vreme ce ocupantul locului 2 va primi un HTC Magic, iar ultimul loc de pe podium va aduce clientului un terminal Nokia 5800 XpressMusic.

In cazul in care va intrebati, un punct de loialitate este egal cu 0.01 euro, iar promotia transforma aceasta valoare in 0.0125 euro. Castigatorii premiilor mentionate mai sus vor fi decisi prin tragere la sorti, iar regulamentul concursului este disponibil aici. Afla mai multe detalii despre diferenta in bani la cumpararea unui produs cu puncte de loialitate de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×