Garantie extinsa pentru telefoanele Allview si 3 noi terminale gata de lansare: F1 X-perience, S2 Guld si E1 Tickle

4.771 ori
<b>Garantie extinsa pentru telefoanele Allview si 3 noi terminale gata de lansare: F1 X-perience, S2 Guld si E1 Tickle</b>Visual Fan, compania brasoveana care comercializeaza telefoanele Allview ne informeaza ca persoanele care vor achizitiona modele M2i Chroma, T1 Vision, E1 Tickle (telefonul din imaginea de mai jos) sau oricare alt terminal lansat pana la finalul anului,...

Visual Fan, compania brasoveana care comercializeaza telefoanele Allview ne informeaza ca persoanele care vor achizitiona modele M2i Chroma, T1 Vision, E1 Tickle (telefonul din imaginea de mai jos) sau oricare alt terminal lansat pana la finalul anului, vor beneficia de garantie extinsa, 3 ani. Aceste terminale dual SIM si brandingul Allview sunt prezente pe piata romaneasca din primavara lui 2008.

In plus, aflam ca firma brasoveana pregateste si lansarea a 3 noi modele de telefoane: E1 Tickle, S2 Guld si F1 X-perience. Despre primul model am mai vorbit intr-un articol anterior si aflam ca el va fi disponibil din luna octombrie, sosind cu un meniu bazat pe widgeturi. Allview S2 Guld este un alt telefon dual SIM, care va sosi in octombrie, cu display de 2 inchi (240 x 320 pixeli), WAP, GPRS, Bluetooth, camera de 1.3 megapixeli, email si radio FM.

Allview S2 Guld

Printre dotarile sale se numara si un procesor de sunet Yamaha Amplifier, suport pentru carduri de memorie T-Flash de 8 GB si o carcasa metalica. Valoarea sa SAR este de 0.651 W/kg, iar terminalul vine cu functia Turn to mute, memorie interna de 32 MB, SRAM de 8 MB, MP4 player si o baterie de 800 mAh, care asigura 180 de minute de convorbire si 100 de ore de functionare in standby.

Trecand la modelul F1 X-perience, descoperim ca handsetul va fi lansat catre finalul anului, el venind cu dotari impresionante, cum ar fi TV analog, WiFi, senzor de miscare, meniu bazat pe widgeturi, camera de 3.2 megapixeli, ecran tactil (240 x 400 pixeli), radio FM, inregistrare FM si jocuri 3D.

Allview F1 X-perience

Acesta este un telefon care tinde spre statutul de mid spre high end, iar printre specificatiile sale se mai numara si GPRS, WAP, Bluetooth, mesagerie instant, un media player, efect de schimbare voce, Java, un slot pentru carduri T-Flash de maximum 8 GB si o memorie Flash de 16 MB, respectiv SRAM de 8 MB.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×