Orange te invita sa vezi orasul de sus!

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.726 ori
<b>Orange te invita sa vezi orasul de sus!</b>Orange trage tare! Treceam cu masina ieri pe langa Iulius Mall din Timisoara si mi-a atras atentia un balon imens, negru, cu cele trei figurine deja arhicunoscute ale campaniei de abonare a operatorului portocaliu, despre care v-am informat aici....

Orange trage tare! Treceam cu masina ieri pe langa Iulius Mall din Timisoara si mi-a atras atentia un balon imens, negru, cu cele trei figurine deja arhicunoscute ale campaniei de abonare a operatorului portocaliu, despre care v-am informat aici. Binenteles m-am oprit sa fac cateva fotografii, totodata ajuns acasa, m-am pus pe cautat sa aflu mai multe detalii despre aceasta actiune de marketing... dar inainte sa le aflati, iata o prima imagine cu acest balon cu aer cald plasat in parcarea din fata Mall-ului din Timisoara:

Trebuie sa va spun ca draguta fata blonda din imaginea de mai jos, a fost cea care mi-a furnizat primele informatii cu privire la evenimet, restul detaliilor aflandu-le de pe site-ul Orange! Citez:

Orange te invita sa vezi orasul de sus. Vino in orice Orange shop, completeaza talonul de tombola si in weekend poti trai o experienta la inaltime din balon.

Iata cand vom fi in orasul tau :

    * Brasov - 9, 10, 11 octombrie, centrul Civic
    * Bucuresti - 18, 19, 20 septembrie, Parcul Herastrau si Parcul Copiilor
      - 19, 20 septembrie, Parcul IOR
      - 25, 26 septembrie, Parcul Herastrau
    * Cluj - 25, 26, 27 septembrie, Iulius Mall
    * Constanta - 2, 3, 4 octombrie, City Park
    * Iasi - 2, 3, 4 octombrie, Iulius Mall
    * Sibiu - 9, 10, 11 octombrie
    * Timisoara - 25, 26, 27 septembrie, Iulius Mall

Imaginea promisa:

draguta fata blonda

Nu raman dator nici cu regulamentul tombolei, pe care puteti sa-l consultati aici, iar daca va intereseaza oferta Orange Romania, linkul acesta va va fi de real ajutor, iar ca incheiere, va prezint si cea mai reusita fotografie (parerea mea :) ) de la fata locului:

Nacela balonului Orange

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×