Qik anunta suportul pentru iPhone 3G

1.315 ori
<b>Qik anunta suportul pentru iPhone 3G</b>Developerii Qik au lucrat asiduu pentru a oferi suport pentru celebra aplicatie de video streaming live pe Apple iPhone 3G. Iata ca softul este acum disponibil in varianta public beta, deschizand un drum chiar si pentru functia care parea imposibila pe...

Developerii Qik au lucrat asiduu pentru a oferi suport pentru celebra aplicatie de video streaming live pe Apple iPhone 3G. Iata ca softul este acum disponibil in varianta public beta, deschizand un drum chiar si pentru functia care parea imposibila pe iPhone: videoconvorbirea.

Acest release beta va suferi modificari in viitor, update-urile urmand sa soseasca in urmatoarele zile si saptamani. Pentru a rula Qik pe iPhone 3G sau celelalte versiuni de iPhone, va trebui sa va inregistrati la adresa http://qik.com/sign_up, primind apoi un SMS pentru a activa aplicatia. Apoi veti porni "Cydia", veti accesa tabul "Sections" si veti da scroll pana la "Multimedia". In aceasta sectiune veti descoperi optiunea Qik si o veti selecta, alegand apoi varianta "install" din partea dreapta si apoi "Confirm".

Acum Qik va fi instalat si veti putea apasa butonul "Return to Cydia" din partea inferioara a ecranului. Dupa ce toate acestea se vor fi incheiat, veti descoperi un icon Qik pe ecranul home, pe care il veti putea apasa pentru a porni aplicatia. Cata vreme mesajul SMS initial este inca in inboxul dumneavoastra, contul va va fi "legat" de terminalul pe care-l folositi. Inainte de a incepe sa folositi Qik, trebuie sa aflati ca aveti nevoie de un serviciu 3G sau WiFi, EDGE nefiind de ajuns pentru a suporta video streamingul.

Via: Marius Sescu

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×