Qualcomm dezminte din nou zvonurile despre supraîncălzirea lui Snapdragon 810

1.404 ori
<b>Qualcomm dezminte din nou zvonurile despre supraîncălzirea lui Snapdragon 810</b>&Icirc;n ultimele luni, cei de la Qualcomm au fost suspect de tăcuţi c&acirc;nd vine vorba despre supra&icirc;ncălzirea procesorului Snapdragon 810. Au existat teste care au confirmat probleme pe unităţile prototip de HTC One M9, pentru ca apoi prin...

În ultimele luni, cei de la Qualcomm au fost suspect de tăcuţi când vine vorba despre supraîncălzirea procesorului Snapdragon 810. Au existat teste care au confirmat probleme pe unităţile prototip de HTC One M9, pentru ca apoi prin thermal throttling să se rezolve problema. Apoi cei de la LG au optat pentru alt CPU pe flagshipul G4... Ei bine azi Qualcomm ia poziţie.

Evident, ei consideră zvonurile despre supraîncălzire drept unele fără bază, deşi Xiaomi Mi Note Pro şi OnePlus Two ar fi fost amânate din cauza problemelor acestui chipset. Apoi Qualcomm a pierdut şi parteneriatul cu Samsung pentru seria Galaxy S6, ei preferând să meargă pe propriul CPU Exynos. Revenind la Qualcomm, ei mai afirmă că e de fapt vorba despre un plan al adversarilor de a mânji imaginea lui Snapdragon 810 înainte să ajungă pe piaţă.

Există chiar şi unele cazuri în care LG G Flex 2 ar fi suferit de supraîncălzire, dar Qualcomm aduce în discuţie unităţile pre-release aici. Ţin minte că LG au fost apărători vocali ai producătorului de chipuri, afirmând că G Flex 2 nu are probleme de genul. Apoi LG G4 a sosit cu alt CPU, confirmând tacit problemele, deşi din nou LG a afirmat că de mult avea în plan să folosească acest CPU.

Se pare că marile companii merg pe vârfuri pentru a nu supăra gigantul chipurilor, care nu a început deloc bine 2015. În cazul lui Snapdragon 820 lucrurile vor sta altfel, mai ales că Qualcomm va beneficia şi de aportul fabricilor Samsung pentru acest chip.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×