Următorul smartphone LeEco își prezintă specificațiile prin intermediul AnTuTu; vine cu CPU Snapdragon 823

1.414 ori
<b>Următorul smartphone LeEco își prezintă specificațiile prin intermediul AnTuTu; vine cu CPU Snapdragon 823</b>După ce anterior aflam că producătorul chinez LeEco pregătește lansarea unui smartphone cu procesor Qualcomm Snapdragon 823, iată că astăzi îi aflăm și specificațiile grație testului benchmark AnTuTu. De aici reiese faptul că noul terminal va sosi cu

Compania chineză LeEco ne uimea la începutul acestui an când în cadrul show-ului CES 2016 anunța primul smartphone de pe piață ce sosea cu un procesor Qualcomm Snapdragon 820. Se pare că acest contract de exclusivitate încheiat între cele două părți, se va păstra, producătorul chinez urmând să anunțe foarte curând un terminal cu CPU Snapdragon 823.

Acest viitor smartphone își dezvăluie astăzi specificațiile prin intermediul testului benchmark AnTuTu, aplicație ce ne dezvăluie că numele de cod al procesorului Snapdragon 823 va fi Qualcomm MSM8996PRO. Aflăm de aici că telefonul va sosi cu un display 1080p, cu 4 GB memorie RAM, cu 32 GB spațiu intern de stocare și cu o cameră foto principală de 16 megapixeli.

Vom mai întâlni un senzor frontal de 8 megapixeli, iar ca sistem de operare se pare că primim Android 6.0.1 Marshmallow. Totodată, iese la iveală și scorul obținut de către acest terminal, și anume 154.272 puncte. Comparativ, un smartphone actual cu procesor Snapdragon 820 - LG G5 - a obținut în cadrul testelor noastre 128.554 puncte.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×