Qualcomm Snapdragon 810 aduce suport LTE Cat. 9, cu viteze de până la 450 Mbps la download

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 676 ori
<b>Qualcomm Snapdragon 810 aduce suport LTE Cat. 9, cu viteze de până la 450 Mbps la download</b>Qualcomm a anunțat astăzi că procesorul Snapdragon 810 are capacitatea LTE extinsă pentru a suporta LTE Categoria 9, ce aduce viteze de download de până la 450 Mbps. între timp știam că și Samsung lucrează la un procesor Exynos care oferă...

Qualcomm a anunțat astăzi că procesorul Snapdragon 810 are capacitatea LTE extinsă pentru a suporta LTE Categoria 9, ce aduce viteze de download de până la 450 Mbps. între timp știam că și Samsung lucrează la un procesor Exynos care oferă suport pentru aceeași viteză de download via LTE.

Procesoarele Snapdragon 810 vor fi integrate pe terminale prezentate la CES 2015 și MWC 2015, iar Samsung Galaxy S6 are toate șansele să includă un astfel de chipset. Snapdragon 810 integrează un modem LTE-Advanced, iar viteza de 450 Mbps este atinsă la operatorii LTE în frecvente de 20 MHz, conform testelor preliminare. Acesta este primul procesor care suporta LTE Categoria 9 și avem de-a face aici cu un chipset octa core 64 bit.

Au existat zvonuri că procesorul ar avea probleme cu supraîncălzirea, consumul și procesul de producție și că ar putea suferi amânări, dar Qualcomm a negat tot. Dacă acest Snapdragon se dovedește la fel de popular ca predecesorii săi, Qualcomm ar face bine să aibă o producție amplă a chipsetului pentru a face față cererii pentru flagshipuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×