Samsung lansează un Galaxy Note 4 roșu În ediție de Crăciun, debutează În Coreea de Sud

1.322 ori
<b>Samsung lansează un Galaxy Note 4 roșu În ediție de Crăciun, debutează În Coreea de Sud</b>Ca și în cazul lui Galaxy Note 3, Samsung a lansat un Note 4 în ediție de Crăciun, una de culoare roșie, care e disponibilă în Coreea de Sud. Acest model e vândut în exclusivitate de operatorul SK Telecom și are șanse mari să rămână în...

Ca și în cazul lui Galaxy Note 3, Samsung a lansat un Note 4 în ediție de Crăciun, una de culoare roșie, care e disponibilă în Coreea de Sud. Acest model e vândut în exclusivitate de operatorul SK Telecom și are șanse mari să rămână în Coreea o bună perioadă de timp.

Dacă se urmează modelul lui Note 3, atunci Note 4 cel festiv va sosi peste câteva luni la nivel internațional. în acest moment, Samsung Galaxy Note 4 se vinde pe alb, negru, auriu și roz, iar nuanța roșie e nouă în portofoliul Samsung. Dotările rămân neschimbate, inclusiv ecranul Quad HD Super AMOLED de 5.7 inch și procesorul Exynos 5433 sau Snapdragon 805, în vreme ce la interior avem 3 GB RAM și 32 GB stocare.

Samsung lansează un Galaxy Note 4 roșu În ediție de Crăciun, debutează În Coreea de Sud

în spate se afla o cameră de 16 MP, cu stabilizare optică a imaginii și captura video 4K. Ar fi fost drăguț că pe lângă schimbarea de culoare, noul model să aducă poate și wallpaperuri, sonerii de Crăciun și eventual vouchere pentru aplicații de sezon. și Galaxy S5 și Galaxy W primesc aceleași schimbări de nuanța în oferta operatorului asiatic.

Samsung lansează un Galaxy Note 4 roșu

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×