Xolo Q900s Plus, o versiune cu Android a lui Xolo Win Q900s aka Allview Impera I

718 ori
<b>Xolo Q900s Plus, o versiune cu Android a lui Xolo Win Q900s aka Allview Impera I</b>îl mai țineți minte pe Allview Impera I? Handsetul încă se poate lăuda că este unul dintre cele mai ușoare smartphone-uri din lume, având o greutate de doar 98.9 grame, iar cei care au citit cu atenție recenzia noastră&nbsp;pentru acest model,...

îl mai țineți minte pe Allview Impera I? Handsetul încă se poate lăuda că este unul dintre cele mai ușoare smartphone-uri din lume, având o greutate de doar 98.9 grame, iar cei care au citit cu atenție recenzia noastră pentru acest model, știu că el este un Xolo Win Q900s rebranduit. Ei bine azi debutează Xolo Q900s Plus, versiunea cu Android  a terminalului.

Lansat în India, noul smartphone rămâne și el ușor, cu o greutate de doar 100 de grame, doar că această dată are ca OS Android 4.4 KitKat. Xolo Q900s Plus dispune de un procesor quad core Snapdragon 200 de 1.2 GHz, 1 GB RAM și un display IPS HD de 4.7 inch. Telefonul suporta conectivitate HSPA+, cu viteze de download de până la 42 Mbps și dispune și de două sloturi SIM și slot microSD.

El măsoară 7.2 mm în grosime și integrează o cameră de 8 megapixeli cu senzor PureCel în spate, plus o cameră frontală de 2 MP. La interior avem 8 GB stocare, iar bateria este o unitate Li-Polymer de 1800 mAh, care pe hârtie asigura până la 23 de ore de convorbiri 2G. Acest nou telefon costă doar 132 dolari.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×