Qualcomm Snapdragon 810 ni se dezvăluie În noi detalii, aparent are probleme cu voltajul și viteza

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 785 ori
<b>Qualcomm Snapdragon 810 ni se dezvăluie În noi detalii, aparent are probleme cu voltajul și viteza</b>Procesorul Qualcomm Snapdragon 810 va fi la mare căutare în 2015, fiind inclus pe flagshipuri ca Galaxy S6 și Xperia Z4, dacă ne luăm după zvonuri, dar azi aflăm câteva detalii nu chiar pozitive despre acest CPU. Se pare că chipsetul, pe care îl...

Procesorul Qualcomm Snapdragon 810 va fi la mare căutare în 2015, fiind inclus pe flagshipuri ca Galaxy S6 și Xperia Z4, dacă ne luăm după zvonuri, dar azi aflăm câteva detalii nu chiar pozitive despre acest CPU. Se pare că chipsetul, pe care îl știm încă din primăvara ar avea unele probleme.

Acest model octa core 64 bit vine cu GPU Adreno 430 și se pare că ar fi deja probleme cu stocurile pentru 2015. Snapdragon 810 va avea o frecvență de puțin sub 2 GHz și acest chip ar avea probleme cu supraîncălzirea atunci când operează la voltaj ridicat și probleme cu viteza legate de controllerul RAM. La ele se adauga o problemă de driver, care afectează performanta GPU-ului.

Având toate aceste aspecte în vedere, e foarte posibil ca Snapdragon 810 să nu fie gata la timp pentru includerea pe flagshipurile anului viitor. Evident, Samsung are alternativa Exynos, iar MediaTek probabil că își freacă mâinile de bucurie și există și Intel care poate prelua sarcina. Credeți că își va rezolva Qualcomm problemele la timp?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×