Meizu MX4 cu Ubuntu Touch la bord Își face apariția Într-o nouă imagine

574 ori
<b>Meizu MX4 cu Ubuntu Touch la bord Își face apariția Într-o nouă imagine</b>Am scris multe rânduri despre Meizu și tendința lor de a face experimente în zona software cu diferite platforme, iar azi descoperim o nouă versiune de Meizu MX4, care rulează Ubuntu Touch. Săptămâna trecută șefii Meizu și Canonical s-au...

Am scris multe rânduri despre Meizu și tendința lor de a face experimente în zona software cu diferite platforme, iar azi descoperim o nouă versiune de Meizu MX4, care rulează Ubuntu Touch. Săptămâna trecută șefii Meizu și Canonical s-au întâlnit în Zhuhai pentru a semna un parteneriat, deci se explică scăparea imaginii de mai jos.

Imaginea a fost trimisă unor site-uri de specialitate și prezintă handsetul MX4 cu procesor MediaTek având un UI diferit față de cel obișnuit Flyme, aplicat peste Android.  Comunitatea Ubuntu așteaptă de multă vreme ca un terminal cu dotări bune să primească Ubuntu Touch și să se lucreze la dezvoltarea platformei și ecosistemului pe viitor. Deocamdată vedem că se face risipă de spațiu în acest UI, care afișează orizontal 3 iconuri și asta la o diagonală de 5.35 inch.

încă așteptăm o dată de lansare a acestei versiuni de Meizu MX4, iar zvonurile afirmă că acest model va debuta în primul trimestru din 2015. Ar fi interesant să vedem și Ubuntu Touch oferit ca ROM pentru modelele MX4 deja vândute, pentru că Flyme OS ar putea să nu fie apreciat de toată lumea, mai ales că există și alternative.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×