Qualcomm Snapdragon 835 e anunţat oficial, drept un nou procesor bazat pe tehnologie de 10 nm de la Samsung

1.882 ori
<b>Qualcomm Snapdragon 835 e anunţat oficial, drept un nou procesor bazat pe tehnologie de 10 nm de la Samsung</b>Americanii de la Qualcomm ne iau prin suprindere astăzi odată cu lansarea procesorului Snapdragon 835, un chipset dezvoltat pe arhitectura de 10nm de la Samsung. Noul procesor oferă

Qualcomm a anunţat astăzi noua sa generaţie de procesor şi anume Qualcomm Snapdragon 835, care foloseşte tehnologie Samsung şi e bazat pe un proces de producţie de 10 nm. După două modele Snapdragon de succes, S820 şi S821, facem acum saltul la generaţia următoare.

Acesta e primul CPU Snapdragon produs folosind tehnologia FinFET de 10 nm de la Samsung, care creşte performanţa cu 27% faţă de un chip de 14 nm şi scade consumul cu până la 40%. Scade şi spaţiul ocupat la interiorului device-ului şi din păcate nu avem prea multe detalii despre acest nou venit. Ştim totuşi că Qualcomm şi Samsung au pornit deja producţia lui Snapdragon 835 şi primele terminale cu acest CPU vor sosi în prima jumătate a lui 2017.

Noul CPU aduce şi suport pentru tehnologia Qualcomm de încărcare de generaţie următoare, Quick Charge 4.0. Ea poate încărca device-urile cu 20% mai rapid decât Quick Charge 3.0, care deja performează pe flagshipurile anului, alimentându-le în puţin peste o oră. Probabil că o să aflăm mai multe despre Snapdragon 835 la CES 2017 sau MWC.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×