QuickMobile dă startul unui nou weekend de reduceri; Xiaomi Mi Pad 2 costă acum doar 849 lei

1.080 ori
<b>QuickMobile dă startul unui nou weekend de reduceri; Xiaomi Mi Pad 2 costă acum doar 849 lei</b>Nici un weekend fără reduceri, cam așa sună ideea celor de la QuickMobile, una deloc rea mai ales dacă luăm &icirc;n calcul faptul că reducerile sunt unele chiar atractive. De astăzi, și p&acirc;nă duminică avem la dispoziție prețuri speciale...

Nici un weekend fără reduceri, cam așa sună ideea celor de la QuickMobile, una deloc rea mai ales dacă luăm în calcul faptul că reducerile sunt unele chiar atractive. De astăzi, și până duminică avem la dispoziție prețuri speciale pentru o serie de smartphone-uri, tablete, dar și accesorii foarte interesante.

Din start, ne atrage atenția tableta Xiaomi Mi Pad 2, un terminal recent lansat ce vine cu display IPS LCD de 7.9 inch (2048 x 1536 pixeli)), procesor quad-core Intel Atom X5-Z8500 de 2.24 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. Device-ul vine cu difuzoare stereo, Android Lollipop și cu port USB Type-C. În acest weekend, Mi Pad 2 costă doar 849 lei pe QuickMobile.ro.

QuickMobile dă startul unui nou weekend de reduceri; Xiaomi Mi Pad 2 costă acum doar 849 lei

În categoria smartphone avem parte de o reducere interesantă pentru LG Nexus 5X, telefon ce costă acum 1.899 lei în varianta cu 16 GB spațiu intern de stocare. Totodată, și HTC One M8 are parte de un preț numai bun, de 1.699 lei pentru varianta de culoare gri ce vine cu 16 GB memorie internă.

Nu în ultimul rând, și smartwatch-ul Samsung Gear S2 în varianta sport, primește un discount ce nu trebuie trecut cu vederea. Ceasul poate fi achiziționat la prețul de 1.299 lei în această perioadă de 3 zile. Pentru celelalte reduceri, puteți vizita site-ul QuickMobile.ro de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×