QuickMobile va începe livrarea phablet-ului Samsung Galaxy Note 8 din data de 15 septembrie!

939 ori
<b>QuickMobile va începe livrarea phablet-ului Samsung Galaxy Note 8 din data de 15 septembrie!</b>Prin intermediul unui comunicat de presă cei de la QuickMobile ne anunță astăzi despre faptul că precomenzile pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 8 vor fi onorate începând cu data de 15 septembrie. Această zi marchează livrarea produsului la

Cei care au făcut o precomandă pentru Samsung Galaxy Note 8 de la QuickMobile.ro trebuie să știe faptul că livrările vor fi onorate începând cu data de 15 septembrie! Aceasta este ziua în care telefonul va fi livrat către clienți și la nivel global, în regiuni precum Marea Britanie, Coreea de Sud, Japonia dar și SUA.

Samsung Galaxy Note 8

Așa cum v-am informat și noi în articolul din seria Preț și Disponibilitate, cei de la QuickMobile au adus la vânzare atât modelul european cel cu procesor octa-core Exynos 8895, cât și varianta pentru SUA și ASIA ce vine echipată cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 835. Teoretic nu ar trebui să existe diferențe notabile în materie de performanță între cele două chipset-uri, dar ne convingem odaă cu apariția testelor detaliate.

Note 8 beneficiază de un display generos de 6.3 inch cu rezoluție Quad HD+, de 6 GB RAM și de o cameră duală cu sistem de stabilizare optică pentru ambii senzori. Avem și certificare pentru rezistență la apă și praf, un stylus numai bun pentru productivitate și o baterie de 3300 mAh cu suport pentru încărcare rapidă și încărcare wireless. Mai jos aveți prețurile pe care QuickMobile le practică pentru cele două variante și mai aflați că în oferta sa există și Note 7 FE!

  • Galaxy Note 8 Exynos - 4.449 lei (cadou precomandă Samsung DeX)
  • Galaxy Note 8 Qualcomm - 4.599 lei (cadou precomandă încărcător wireless) 
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×