Samsung Galaxy J7+ se afișează în fotografii hands-on; primul telefon mid-range de la Samsung ce aduce cameră duală!

1.150 ori
<b>Samsung Galaxy J7+ se afișează în fotografii hands-on; primul telefon mid-range de la Samsung ce aduce cameră duală!</b>Continuă și scăpările asociate lui Samsung Galaxy J7+, telefon care astăzi ni se prezintă într-o serie de fotografii hands-on în care vedem și camera sa duală. Acest smartphone face parte din categoria mid-range de dotări și referitor la capabilitățile

În acest weekend am avut și o scăpare asociată lui Samsung Galaxy J7+, primul smartphone mid-range a celor de la Samsung care se va bucura de o cameră duală. Dacă anterior vedeam doar randări asociate acestui produs, iată astăzi la început de săptămână își fac apariția fotografii hands-on ale terminalului care la prima vedere pare a fi destul de compact ținând cont de diagonala sa de 5.5 inch.

Samsung Galaxy J7+

Corpul metalic se păstrează de la varianta standard și pe spate găsim acum un modul dual plasat vertical în centrul panoului din spate, sub acesta fiind prezent și bliț-ul dual-tone. Observăm butonul home fizic cu scanner de amprente și faptul că panoul frontal aduce margini foarte înguste în jurul ecranului, cel puțin cele laterale.

Până când telefonul devine oficial vă reamintim că acesta oferă dotări precum un display Full HD de 5.5 inch, un procesor octa-core, 4 GB RAM + 32 GB spațiu intern de stocare și o baterie de 3000 mAh. Pentru selfie-uri va fi oferit un senzor de 16 megapixeli iar pe spate un modul dual de 13 + 5 megapixeli ce ar urma să ne ofere funcția bokeh pentru fotografii. Aflăm și prețul de comercializare în scurt timp! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×