Iată-l pe LG V30 într-o fotografie reală! Telefonul se lansează peste 3 zile în Berlin!

2.058 ori
<b>Iată-l pe LG V30 într-o fotografie reală! Telefonul se lansează peste 3 zile în Berlin!</b>Tocmai ce am aflat faptul că nu doar camera duală cu deschidere f/1.6 va fi punctul forte al lui LG V30, ci și capabilitățile sale în materie de redare audio. Acum vedem phablet-ul într-o fotografie proaspăt ajunsă pe Weibo care ne confirmă design-ul

În urmă cu doar câteva momente v-am informat că LG V30 va pune accentul și pe partea de acustică, urmând a oferi funcții audio nemaivăzute pe un smartphone până acum. Știm mai totul despre acest telefon, inclusiv faptul că aduce o cameră duală cu deschidere f/1.6 și că vom primi un display P-OLED de 6 inch cu rezoluție Quad HD+, raport 18:9 al imaginii și cu sticlă 2.5D curbată spre margini și aplicată peste panoul frontal.

LG V30

Și prezența procesorului octa-core Qualcomm Snapdragon 835 a fost confirmată și mai rămâne să ne convingem dacă într-adevăr telefonul aduce 4 sau 6 GB RAM la bord. Există și o variantă LG V30+ în pregătiri care se va diferenția prin câteva nuanțe de culoare mai deosebite și prin oferirea unui spațiu de stocare de 128 GB.

Până când LG V30 se lansează oficial pe data de 31 august (eveniment transmis live), avem ocazia să îl admirăm astăzi într-o fotografie reală ce a fost postată pe Weibo. Vedem muchiile rotunjite ale ecranului de care aminteam mai sus, panoul frontal cu margini înguste, dar și microfonul de la bază, respectiv portul USB Type-C.

Dacă prețul de pornire va fi apropiat de 700 - 750 dolari, atunci pare că avem un terminal foarte solid de luat în calcul pentru o eventuală achiziție. Dotările sunt unele de top și la fel și camera duală care pe hârtie sună cu adevărat impresionantă!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×