Rata de adopţie a lui iOS 10 ajunge la 55% în SUA în doar câteva săptămâni, se mişcă mult mai rapid decât Android

1.058 ori
<b>Rata de adopţie a lui iOS 10 ajunge la 55% în SUA în doar câteva săptămâni, se mişcă mult mai rapid decât Android</b>Disponibil către publicul larg la doar câteva zile de la evenimentul de presă unde debutau noile modele iPhone 7 și iPhone 7 Plus, iOS 10 ajunge iată la o rată de adopție de 55% în SUA - după cum aflăm astăzi pe baza unor studii realizate. Acest nou

Au trecut doar 2 săptămâni şi jumătate de la debutul lui iOS 10 şi deja platforma a depăşit toate release-urile de iOS de până acum ca popularitate, cel puţin în State. Astfel, când vine vorba de iOS 10 versus predecesorul său iOS 9, deja varianta nouă e clar peste.

Rata adoptie iOS

În State utilizatorii lui iOS 10 au o cotă de 55% în această comparaţie, în vreme ce iOS 9 rămâne la restul de 45%. Cifrele sunt confirmate de către cei de la Mixpanel şi AppLovin, care urmăresc ratele de instalare ale platformelor Apple. Ca o comparaţie, în acest moment Android 6.0 Marshmallow, care are deja un an vechime rulează pe mai puţin de 19% din modelele Android.

Rata adoptie Android

Nici nu are rost să vorbim despre Nougat, care a sosit pe modelele Nexus şi cam atât deocamdată. 35% dintre modelele Android încă rulează Android Lollipop şi mai exista chiar 28% cu KitKat. Ba mai mult decât atât, în jur de 15% din device-uri rulează Android Jelly Bean şi un incredibil 3% au o versiune mai veche de Android. E bizar că nu avem date oficiale despre adopţia lui Nougat totuşi, probabil pentru că cifrele ar face să arate rău vânzările de modele Nexus.

Ştim totuşi problema: fragmentarea în cadrul ecosistemului de terminale Android şi multitudinea de specificaţii, componente hardware, drivere şi compatibilităţi de rezolvat. Şi totuşi am crede că Google a învăţat ceva de la Apple după atât de mulţi ani de lansat release-uri software cot la cot.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×