Mostre foto realizate cu camera lui iPhone 7 Plus la un meci NFL fac senzaţie, sunt demne de Sports Illustrated

2.013 ori
<b>Mostre foto realizate cu camera lui iPhone 7 Plus la un meci NFL fac senzaţie, sunt demne de Sports Illustrated</b>În urmă cu aproximativ o săptămână Apple lansa oficial smartphone-urile iPhone 7 și iPhone 7 Plus, terminale ce se laudă cu un procesor Apple A10 Fusion, cu difuzoare stereo și prin certificarea IP67 pentru rezistență la apă și praf. De asemenea, modelul

Miercurea trecută Apple anunţa oficial noile modele iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, care păstrau rezoluţia predecesorilor, dar aduceau şi noutăţi la capitolul captura foto. Primim un blitz Quad LED spre exemplu, iar iPhone 7 Plus are de această dată parte de o cameră duala, dintre care şi una cu lentila telephoto şi zoom optic de 2X. Această cameră a fost pusă la treabă în timpul unui meci NFL dintre Titans şi Vikings şi mostre vedeţi mai jos.

Mostra foto iPhone 7 Plus

Capturile au fost considerate atât de bune, încât au ajuns în publicaţia Sports Illustrated. Chiar dacă mostrele arată foarte bine, ar fi util să ştim şi cât de aproape de acţiune a fost fotograful şi dacă a folosit faimosul zoom 2x, sau eventual şi cel digital 20x. Cert este că imaginile arată spectaculos, claritatea e perfectă, iluminarea e de nota 10, iar culorile sunt uimitoare.

Mostra foto iPhone 7 Plus

Şi fețele atleţilor sunt surprinse perfect şi cele mai fine detalii din public se întrezăresc fără probleme. Dacă ar fi să fiu cârcotaş aş bănui fotografiile de procesare extra după realizarea lor sau de o tendinţă de over sharpen pentru că arată prea bine unele dintre ele. Ne dăm totuşi seama că nu e cazul pentru că am văzut şi o mostră sau 2 în care cerul era puţintel supraexpus.

Rămân totuşi detaliile şi simplul fapt că vedem până şi firul ierbii e uimitor. Interesant că nu avem şi o mostră bokeh pentru a ne clăti ochii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×