Razer Phone este smartphone-ul ideal pentru gaming pe mobil; vine cu display 120Hz, 8 GB RAM și baterie de 4000 mAh

3.512 ori
<b>Razer Phone este smartphone-ul ideal pentru gaming pe mobil; vine cu display 120Hz, 8 GB RAM și baterie de 4000 mAh</b>Încă de ieri seară au început lansările de noi smartphone-uri, printre ele numărându-se și modelul Razer Phone - primul telefon mobil al companiei ce activează în zona produselor de gaming. Acesta este smartphone-ul ideal pentru cei care apreciază

Ultimele ore ne-au adus numeroase lansări din lumea smartphone, printre ele numărându-se și modelul Razer Phone - primul smartphone al companiei ce activează în zona de echipamente pentru gaming. Bineînțeles este un handset destinat gaming-ului și la ora actuală nu are rival ținând cont în special de ecranul pe care Razer a decis să îl aducă în cazul de față. Se prezintă bine și la capitolul baterie după cum aflați în continuare.

Display

Razer Phone

Așa cum precizam și mai sus, ecranul este punctul de interes aici - o unitate IGZO IPS LCD de 5.7 inch cu suport Wide Color Gamut și rată de refresh 120Hz. Această din urmă caracteristică contribuie la o experiență de utilizare smooth și vorbim despre un ecran similar cu cel adus în acest an pe iPad Pro 10.5. Din setări se poate modifica rata de refresh în funcție de necesitate.

Cu așa o rată de refresh vom avea parte de sesiuni de gaming fără pic de lag și aflați că telefonul dispune și de o tehnologie specială numită UltraMotion ce sincronizează soluția GPU cu ecranul, existând și promisiunea că autonomia nu va fi afectată de această introducere.

Hardware și baterie

Razer Phone

Pe partea hardware întâlnim puternicul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835, 8 GB de RAM, 64 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 256 GB - suficient deci pentru a stoca sute de jocuri. Avem și difuzoare stereo frontale cu sunet Dolby Atmos, DAC 24-bit cu certificare THX și amplificatoare duale pentru fiecare dintre cele 2 difuzoare. Există și o baterie de 4000 mAh la bord, unitate suficientă pentru a ne permite sesiuni lungi de gaming.

Potrivit companiei, această baterie va oferi 12.5 ore de playback video, 63.5 ore de streaming audio și 7 ore autonomie jucând Hearstone. Aduce și suport Qualcomm Quick Charge 4+ ce duce bateria de la 0 la 85% în doar o oră. Dispune și de port USB Type-C, dar din păcate spunem și aici pas jack-ului audio 3.5 mm.

Cameră foto

Razer Phone

În partea din spate, Razer Phone sosește cu o cameră duală compusă dintr-un senzor principal de 12 megapixeli (deschidere f/1.75) și dintr-un senzor secundar de 13 megapixeli cu deschidere f/2.6. Ni se oferă zoom optic 2x și bliț dual-tone alături. Pentru selfie-uri se aduce o cameră frontală de 8 megapixeli cu deschidere f/2.0 ce ar trebui să ofere fotografii la o calitate ideală pentru rețelele de socializare.

Preț și disponibilitate

Aflați că Razer Phone rulează Android 7.1.1 Nougat având drept interfață soluția Nova Launcher Prime Razer Edition. Oreo sosește în primul trimestru al anului viitor și ca design telefonul vine într-o carcasă unibody metalică cu greutate de 197 grame și grosime de 8 mm. Prețul este de 699 dolari și pe lângă varianta pe negru va exista o versiune limitată ce vine cu logo verde în spate. Debutează în SUA din 17 noiembrie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×