Gionee Steel 3 este un alt telefon cu display 18:9; debutează cu baterie de 4000 mAh

830 ori
<b>Gionee Steel 3 este un alt telefon cu display 18:9; debutează cu baterie de 4000 mAh</b>Numeroase telefoane au fost lansate de către Gionee în cadrul evenimentului de pe 26 noiembrie, printre acestea numărându-se M7 Plus, S11, S11S și totodată Gionee Steel 3. Acesta din urmă oferă la pachet dotări hardware ceva mai slabe

Printre numeroasele telefoane lansate de către Gionee în cadrul evenimentului susținut ieri îl avem și pe Gionee Steel 3, smartphone care în ciuda dotărilor modeste vine cu display 18:9. Este vorba despre un panou cu diagonala de 5.5 inch ce adoptă o rezoluție HD+ de 1440 x 720 pixeli și care oferă o densitate a pixelilor de 293 ppi.

Gionee Steel 3

Vine echipat cu procesor Qualcomm Snapdragon 425, cu 3 GB RAM + 32 GB de stocare și cu un slot pentru carduri microSD în cazul în care aveți nevoie de mai mult spațiu pentru stocarea fișierelor. Gionee Steel 3 are o cameră frontală de 8 megapixeli și în spate un senzor identic însoțit de bliț LED.

Pe lista de dotări mai găsim slotul dual-SIM, bateria de 4000 mAh și următoarele elemente de conectivitate: 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, port microUSB v2.0 și jack audio 3.5 mm. Pentru a se păstra un preț scăzut s-a făcut și un compromis, cel al scanner-ului de amprente care nu apare pe acest telefon. În China, Gionee Steel 3 se va vinde pentru suma de 212 dolari și aparent în alte regiuni va fi cunoscut drept Gionee M7 Mini.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×