ASUS Pegasus 4S este primul smartphone al taiwanezilor cu ecran 18:9; aduce dotări mid-range și baterie de 4030 mAh

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.238 ori
<b>ASUS Pegasus 4S este primul smartphone al taiwanezilor cu ecran 18:9; aduce dotări mid-range și baterie de 4030 mAh</b>Nu doar taiwanezii de la HTC au anunțat în aceste zile primul lor smartphone cu display 18:9, ci și ASUS. Acest din urmă producător dezvăluie astăzi modelul numit Pegasus 4S ce sosește cu dotări mid-range și cu o baterie de 4030 mAh

După ce ieri taiwanezii de la HTC și-au prezentat primul smartphone din portofoliu echipat cu display 18:9, astăzi este momentul ca și rivalii de la ASUS să anunțe un produs similar. E drept că vorbim despre un terminal cu dotări mid-range, dar noutatea principală este reprezentată aici de către ecranul cu raport 18:9.

ASUS Pegasus 4s

Telefonul se numește ASUS Pegasus 4S și printre dotările sale regăsim un display HD+ de 5.7 inch cu rezoluție de 1440 x 720 pixeli, un procesor octa-core MediaTek MT6750T, un scanner de amprente în spate și o mega baterie de 4030 mAh ce ar trebui să ofere o autonomie de până la 2 sau chiar 3 zile în funcție de modul de utilizare.

Panoul frontal este acoperit de sticlă 2.5D și pe lista de dotări mai avem o cameră frontală de 8 megapixeli și o cameră duală de 16+8 megapixeli în spate. ASUS Pegasus 4S aduce slot dual-SIM, 4G LTE, VoLTE, A-GPS și sosește într-o carcasă cu greutate de 160 grame și grosime de 8.8 mm. Nu există detalii despre preț, dar aflăm că două versiuni vor fi disponibile: 3 GB RAM + 32 GB stocare, respectiv 4 GB RAM + 64 GB stocare. 

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×