Vivo V17 Pro este oficial și are cameră selfie duală pop-up, 4 camere în spate și 8 GB RAM

1.069 ori
<b>Vivo V17 Pro este oficial și are cameră selfie duală pop-up, 4 camere în spate și 8 GB RAM</b>După o zi de 19 septembrie plină de lansări în zona smartphone iată că mai sosesc și alte noi dispozitive, un exemplu fiind acest Vivo V17 Pro ce ajunge pentru început în India. Avem de-a face cu un terminal ce pune serios accentul

După o zi de 19 septembrie plină de lansări în zona smartphone iată că mai sosesc și alte noi dispozitive, un exemplu fiind acest Vivo V17 Pro ce ajunge pentru început în India. Avem de-a face cu un terminal ce pune serios accentul pe camera foto după cum veți descoperi din rândurile de mai jos, dar și pe design. Are un pachet hardware de nivel mid-range și discutăm despre dotări în continuare! 

VIVO V17 PRO

Pentru că am amintit mai sus despre design, aflați că acest telefon sosește într-o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din sticlă colorat în două nuanțe de culoare și anume Glacier Ice (Alb), respectiv Midnight Ocean (Albastru). Are un panou frontal cu margini înguste lateral și sus, în vreme ce în zona inferioară se remarcă o mică bărbie.

VIVO V17 Pro

Nu avem decupaje în ecran sau alte orificii, asta pentru că primim o cameră selfie pop-up - una duală chiar cu senzor principal de 32 mpx și senzor secundar ultrawide de 8 mpx (105 grade) + bliț LED. În spate găsim amplasat central un setup quad-camera cu senzor principal Sony IMX582 de 48 mpx + 13 mpx (telephoto, zoom optic 2x) + 8 mpx (ultrawide) + 2 mpx (bokeh).

Display-ul este o unitate Super AMOLED de 6.44 inch cu rezoluție FHD+ și integrează și scannerul de amprente. Vivo V17 Pro dispune de procesor Snapdragon 675, 8 GB RAM, 128 GB stocare și de o baterie de 4100 mAh cu încărcare la 18W. Prețul este de 380 euro și vânzările încep pe 27 septembrie în India. 

 
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×