iPhone SE 2 va sosi în variante cu 64 sau 128 GB stocare flash; Aflăm și prețul la care ar putea debuta

1.827 ori
<b>iPhone SE 2 va sosi în variante cu 64 sau 128 GB stocare flash; Aflăm și prețul la care ar putea debuta</b>În ultimele săptămâni internetul ne-a adus și leak-uri proaspete asociate lui iPhone SE 2, un telefon compact pe care publicul îl așteaptă de mulți ani să debuteze pe piață. S-ar părea că lansarea acestuia va avea loc chiar anul viitor

În ultimele săptămâni internetul ne-a adus și leak-uri proaspete asociate lui iPhone SE 2, un telefon compact pe care publicul îl așteaptă de mulți ani să debuteze pe piață. S-ar părea că lansarea acestuia va avea loc chiar anul viitor dacă ne luăm după spusele analistului Ming-Chi Kuo. Recent acesta a vorbit despre perioada lansării iar acum ne aduce și detalii despre preț, configurații și culori.

iPhone SE 2

Înainte de a trece la aceste dezvăluiri avem și randarea concept de mai sus care preia din zvonurile sosite online în ultimele zile și ne prezintă design-ul pe care iPhone SE 2 l-ar putea adopta. Știam că va semăna mult cu iPhone 8 și într-adevăr așa stau lucrurile și în această imagine unde noutatea este reprezentată doar de o protubernață extra a camerei foto din spate, de formă ovală.

Revenind, aflăm din partea analistului că succesorul lui iPhone SE va opta pentru procesor Apple A13, 3 GB RAM la bord și pentru variante cu 64 sau 128 GB stocare flash. Nu va avea 3D Touch și îl vom găsi în următoarele nuanțe: Space Gray (gri), Silver (argintiu) și Red (roșu).

Ming-Chi Kuo se așteaptă ca iPhone SE 2 să fie o opțiune de upgrade populară printre actualii posesori de iPhone 6 și iPhone 6s. De asemenea, analistul afirmă că prețul de start va fi de 399 dolari pentru acest nou iPhone.

 
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×