Redmi K20 Pro se va lansa sub denumirea de Xiaomi Mi 9T Pro în afara Chinei; Apar noi dovezi

1.735 ori
<b>Redmi K20 Pro se va lansa sub denumirea de Xiaomi Mi 9T Pro în afara Chinei; Apar noi dovezi</b>În ultimele săptămâni pe web și-au făcut apariția multe speculații pe seama faptului că smartphone-ul Redmi K20 Pro urma a debuta în afara Chinei sub denumirea de Xiaomi Mi 9T, dar recent părea că firma chineză

În ultimele săptămâni pe web și-au făcut apariția multe speculații pe seama faptului că smartphone-ul Redmi K20 Pro urma a debuta în afara Chinei sub denumirea de Xiaomi Mi 9T Pro, dar recent părea că firma chineză a renunțat la această idee. Astăzi însă aflăm că planurile de lansare a acestui rebranding continuă, asta pe seama unei descoperiri făcute de XDA-Developers în cadrul aplicației MIUI Camera. 

Xiaomi Mi 9t PRO

Aici a fost descoperită imaginea watermark pe care o vedeți mai sus și care prezintă logo-ul cu denumirea "Xiaomi Mi 9T Pro" ce va fi aplicat pe fotografiile realizate (în cazul în care se bifează această opțiune). De asemenea aflăm și că acest telefon apare menționat cu numele de cod "raphael_global" în vreme ce Redmi K20 Pro este cunoscut drept "raphael" în China, respectiv "raphaelin" în India.

Așadar lansarea este în cărți, dar cât de curând se va întâmpla încă nu știm. De asemenea ar fi interesant să aflăm dacă într-adevăr și Pocophone F2 va fi doar un rebranding pentru Redmi K20 Pro sau nu. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×