Samsung Galaxy Note 10 va fi anunțat pe data de 7 august în cadrul unui eveniment Unpacked din New York

Autor:  | Publicat în:  Samsung 747 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 va fi anunțat pe data de 7 august în cadrul unui eveniment Unpacked din New York</b>Deși se vehicula faptul că lansarea lui Samsung Galaxy Note 10 va avea loc pe data de 10 august, iată că în realitate acest debut este programat pe 7 august, într-o zi de miercuri. Informațiile vin din partea unor surse

Deși se vehicula faptul că lansarea lui Samsung Galaxy Note 10 va avea loc pe data de 10 august, iată că în realitate acest debut este programat pe 7 august, într-o zi de miercuri. Informațiile vin din partea unor surse familiare cu planurile Samsung (citate de către CNET) și aflăm că evenimentul de prezentare marca Unpacked va avea loc în cadrul locației Barclays Center din New York.

Este același loc în care debuta anul trecut Note 9 și din câte am aflat în ultime vreme, succesorul acestui phablet va renunța atât la jack-ul audio 3.5 mm, cât și la butonul fizic Bixby. Am văzut numeroase randări ale lui Note 10, dar și ale variantei Pro, iar recent au apărut și protecții de ecran ce dezvăluiau diferențele dintre aceste două modele.

Știm că Note 10 va opta pentru un ecran de 6.3 inch cu muchii foarte înguste sus-jos ale panoului frontal și pentru o cameră selfie integrată sub forma unui decupaj bulină plasat central în zona superioară. Acest model va avea 3 camere foto în spate, iar lui Note 10 Pro îi este destinat un ecran de 6.75 inch cu același decupaj Infinity-O și o cameră foto cvadruplă în spate.

Aparent ambele terminale de aici vor avea baterii de 4150 mAh cu suport pentru încărcare rapidă la 25W. Vor exista și versiuni 5G și se vorbește despre posibilitatea lansării telefoanelor cu procesoare Exynos 9825 de 7nm la pachet. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×