Motorola One Pro apare în noi randări, cu 4 camere foto în spate și ecran de 6.2 inch

1.027 ori
<b>Motorola One Pro apare în noi randări, cu 4 camere foto în spate și ecran de 6.2 inch</b>Chiar pe finalul lunii trecute sosea informația că Motorola are în plan extinderea seriei de terminale Motorola One, asta la scurt timp de la introducerea pe piață a modelului One Vision care apropo tocmai ce a primit

Chiar pe finalul lunii trecute sosea informația că Motorola are în plan extinderea seriei de terminale Motorola One, asta la scurt timp de la introducerea pe piață a modelului One Vision care apropo tocmai ce a primit recenzie aici la Mobilissimo. În perioada următoare așteptăm debutul lui Motorola One Action, dar și a lui Motorola One Pro care astăzi ni se prezintă într-o serie de randări proaspete via Cashkaro.com.

Motorola One Pro

În cazul în care aceste imagini vă par familiare, aflați că în aprilie @onleaks ne prezenta randări ale unui telefon cu acest design - telefon care la acea vreme nu avea un nume asociat. Acum știm despre ce terminal este vorba și vedem de această dată reprezentări 3D actualizate.

Motorola One Vision

Observăm că acest telefon sosește în 3 variante de culoare interesante și anume violet, verde, respectiv maro. Are un ecran de 6.2 inch cu rezoluție FHD+ și decupaj picătură în zona superioară, iar la bază o bărbie destul de proeminentă. În spate vedem un modul generos asociat camerei foto compuse din 4 senzori foto și care include și logo-ul Motorola ce pare a fi iluminat.

Nu mai avem scanner de amprente fizic ceea ce înseamnă că am putea primi un cititor de amprente integrat în ecran. Apropo de elementele vizibile mai remarcăm portul USB-C de la bază, dar și pe cel de 3.5 mm. Ca dimensiuni acest telefon măsoară 158.7 x 75 x 9.8 în grosime (inclusiv protuberanța camerei foto din spate). Lansarea ar putea avea loc curând! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×