Redmi K30 va avea și o variantă roșie în gradient; O vedem fotografiată alături de cutia produsului

1.203 ori
<b>Redmi K30 va avea și o variantă roșie în gradient; O vedem fotografiată alături de cutia produsului</b>Începutul săptămânii viitoare ne va aduce o lansare mult așteptată, cea a smartphone-ului Xiaomi Redmi K30 - terminalul ce inaugurează procesorul octa-core Snapdragon 765G. Am aflat multe detalii despre acest device

Începutul săptămânii viitoare ne va aduce o lansare mult așteptată, cea a smartphone-ului Xiaomi Redmi K30 - terminalul ce inaugurează procesorul octa-core Snapdragon 765G. Am aflat multe detalii despre acest device, inclusiv faptul că va opta pentru un ecran IPS LCD cu decupaj oval pentru cameră selfie duală, dar și pentru un scanner de amprente plasat lateral. Va avea 5G și o variantă roșie ca focul.

 

Redmi K30

Aceasta tocmai ce a ajuns online prin intermediul unei fotografii reale și din câte ne putem da seama, are și un gradient special. În spate se remarcă setup-ul quad-camera însoțit de un bliț dual-tone sub și nu putem trece cu vederea inelul din jurul acestei camere, unul ce are doar rol estetic și care amintește de Huawei Mate 30.

Redmi K30

Totodată apare și o fotografie cu zona frontală acolo unde se observă camera selfie duală din colțul din dreapta. Și cutia telefonului apare într-o imagine, confirmând astfel denumirea pe care o va purta noul dispozitiv. Mai nou se vehiculează în online faptul că vom vedea și o variantă 4G a smartphone-ului, aceasta urmând a adopta un procesor Snapdragon 730G și cel puțin 6 GB RAM.

Varianta 5G are rezervat un cipset Snapdragon 765G și până la 12 GB RAM, iar ambele telefoane sunt așteptate cu display-uri FHD+ de 6.67 inch. Lansarea este programată pe data de 10 decembrie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×