Xiaomi Redmi 8 este ca și lansat! Îl vedem în randări și îi aflăm dotările hardware

1.743 ori
<b>Xiaomi Redmi 8 este ca și lansat! Îl vedem în randări și îi aflăm dotările hardware</b>În ultima lună cei de la Xiaomi au adus pe piață și noua serie de terminale Redmi 8, până în momentul de față fiind anunțate următoarele versiuni: Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro și nu în ultimul rând, Redmi 8A

În ultima lună cei de la Xiaomi au adus pe piață și noua serie de terminale Redmi 8, până în momentul de față fiind anunțate următoarele versiuni: Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro și nu în ultimul rând, Redmi 8A. Lansările nu se opresc aici pentru că în perioada următoare îl așteptăm și pe Redmi 8 - un telefon de buget care astăzi își dezvăluie design-ul și specificațiile.

Redmi 8

Aceste leak-uri sosesc din partea operatorului China Mobile și cu toate că imaginile prezentate nu sunt cele mai clare, ne putem face o idee despre cum se va prezenta la capitolul design noul telefon. În primul rând avem o carcasă unibody din plastic, cu o zonă frontală ce include ecranul HD+ de 6.21 inch și al său decupaj picătură sus. Marginile laterale nu sunt cele mai înguste, iar jos avem o bărbie mare.

Redmi 8

În spate se află o cameră foto duală cu senzor principal de 12 mpx și senzor secundar de 2 mpx pentru bokeh. Camera selfie este de 8 mpx și telefonul vine cu 4 GB RAM + 64 GB stocare și CPU Snapdragon 439. Are o baterie de 5000 mAh ce se va încărca prin USB-C, iar de la bord nu lipsește jack-ul audio.

Xiaomi Redmi 8

China Mobile indică un preț de 224 dolari, dar sunt mari șanse să fie vorba despre o eroare. Pe Xiaomi Redmi 8 îl așteptăm în 3 variante de culoare: roșu, albastru și verde.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×